ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΣΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ:
ΣΤΟ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Ε ΕΨΗΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ω ΩΜΕΓΑ, ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΛΟΓΟ.
ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ:
Η ΗΤΤΑ, Ι ΙΩΤΑ, Υ ΥΨΗΛΛΟΝ. ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ.
ΕΤΣΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Α, Ε, “Ο Ω” ΚΑΙ “Η Ι Υ”
8
ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ: Α, Ε, Ο, Ι ΚΑΙ
ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗ Σ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ, Η ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ, ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ. ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΛΕΞΗ.
ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ.
ΕΤΣΙ, ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
9
Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΟΣΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ.
ΕΤΣΙ, ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ Ή ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΝΗΕΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙΤΑΙ Ή ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ, ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ: ΤΟ, ΟΤ, ΟΝ, ΝΟ, ΚΟ, ΟΚ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ Ή ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΝΗΕΝ, ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΘΑ ΤΗΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ.
ΒΕΒΑΙΑ, ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ 2 ΔΥΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΦΩΝΗΕΝ, ΟΠΩΣ: ΤΟΝ, ΤΗΝ, ΚΟΚ, ΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΝΗΕΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ 2 ΔΥΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΝΗΕΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ή ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ: ΝΤΟ, ΝΤΙ, ΓΚΙ, ΓΚΟ, ΚΡΑ, ΤΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΝΗΕΝ.
10
Δεν υπάρχουν σχόλια